RYHMÄMATKAT

RYHMÄMATKAT

 

La Vida Surf –ryhmämatkat ovat räätälöityjä lomia vähintään kuuden hengen ryhmille, jotka haluavat kokea yhdessä unohtumattoman matkailuelämyksen..

 

Muotoilemme ohjelman ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Olitte sitten valmistelemassa joogaseminaaria, luokkaretkeä, juhlatilaisuutta tai muuta ryhmämatkaa, pidämme huolta siitä että matkastanne tulee sujuva ja kokemusrikas. Ryhmänä voitte valita monista palveluistamme teitä eniten kiinnostavat aktiviteetit.

 

Jokaiselle löytyy jotakin, sillä vaihtoehtoinamme on muun muassa tutustuminen marokkolaiseen kulttuuriin ja kulttuuriperintöön, jooga, surffaus, patikointi Atlas-vuorilla tai rauhallinen aurinkoloma herkullisen ruoan ja miellyttävän majoituksen parissa. La Vida Surf pitää huolen lomasi onnistumisesta.

YLLÄTÄ YSTÄVÄSI KAIKENKATTAVALLA LOMALLA!

 

Otathan meihin yhteyttä mahdollisten erityistoiveiden suhteen liittyen aktiviteetteihin, ruokatarjoiluun tai muihin tarpeisiin. Olemme täällä tehdäksesi kokemuksestasi unohtumattoman!

 

 
 
 

Marokkolainen Riadimme toivottaa tervetulleeksi kaikki vieraat, oli kyseessä sitten vain majoitus ja aamianen, tai aktiviteettien täyteinen kokonainen lomaelämys.

 

Perinteinen marokkolainen keittiömme tarjoilee kolme herkullista ja maittavaa lounasta päivässä, ja smoothie baarimme tarjoilee kylmiä virkistäviä juomia suoraan aurinkotuoliisi uima-altaan reunalle.

Joitakin aktiviteetteja jotka voit sisällyttää lomaanne:

 

Surffaus & Jooga

Kulttuuri ja luontoretket

Vuoristovaellukset ja Kalliosukellus

Ratsastus, mönkijäajelu

Pertinteinen Marokkolainen Hammam (höyryhuone ja hieronta)

TYYPILLINEN PÄIVÄ LA VIDA SURF TALOLLA

 

07:00 Auringonnousu Jooga tai Surffi

08:30 Aamiainen ja päivän suunnittelu

10:00 Vapaa aikaa tai vaellus, surffausta tai muita aktiviteetteja

14:00 Lounas

15:00 Vapaa aikaa tai hengitys-, hieronta- tai bodywork työpaja

18:00 Palauttava jooga ja meditaatio

19:30 Herkullinen marokkolainen illallinen

 

Illalla vieraat voivat osallistua surffauksen teoriatunneille, ottaa hieronta- tai akupunktiohoitoja, pelata pelejä, nauttia herkullisia smoothieita tai muita juomia baaristamme, tai viettää vapaa-aikaa tunnelmallisella uima-altaalla ja kattoterassilla. Järjestämme myös retkiä läheisille nähtävyyksille, kuten Paradise Valleyn kallioaltaille tai kuuluisille soukeille Agadiriin ja Taghazoutiin.

CONTACT US

 

Feel free to get in touch with any questions, we look forward to hearing from you!

 

hello@lavidasurf.com

+212 622 816 423