marokkolais-skandinaavinen yhteistyö

MAROKKOLAIS-SKANDINAAVINEN YHTEISTYÖ

La Vida Surf perustuu yhteistyölle kahden hyvin erilaisen alueen ja kulttuurin, Pohjois-Afrikan ja Pohjois-Euroopan maiden välillä.


Olemme ensimmäinen suomalainen surffiyritys Marokossa, ja haluamme jakaa aidon  marokkolaisen kokemuksemme pohjoismaisten ystäviemme kanssa.  Teemme marokkolaista kulttuuria tutuksi pohjoismaisille vieraillemme, ja puolestaan pohjoismaita tutuksi marokkolaisille yhtiökumppaneille, työtovereille ja ystäville.


Myös tiimimme juhlistaa moninaisuutta, ollen todellinen monikulttuurinen sekoitus mahtavia ihmisiä eri puolilta maailmaa.Tule mukaan surffi- ja kulttuurimatkalle ja auta meitä levittämään La Vida Surfin ekologisen ja kestävän surffauksen sanomaa!

MAROKKOLAIS-SKANDIVAAVISET ARVOTLa Vida Surf juhlistaa moninaisuutta sekä henkilökuntansa että arvojensa osalta. Sovellamme pohjoismaista yritysrakennetta, jossa läpinäkyvyys ja suora kommunikaatio ovat avainasemassa tehokkuuden ja tuottavuuden takaamiseksi.

Surffaamisessa itsessään lautailijalla täytyy olla tiettyjä taitoja pysyäkseen laudan päällä. Näin ollen surffauksen kaltaisella kansainvälisellä alalla sopeutuminen on keskeinen elementti, jotta voidaan tukea joustavuutta ja pysyvyyttä myös yrityksen sisällä.   


    ”Kunnioita elementtejä, kehitä sopeutumiskykyä, selviydy. MENE SURFFAAMAAN”

      - Aleksi, La Vida Surf

La Vida Surf - Tiimi


Tiimimme pitää huolen siitä että lomasi on ainutlaatuinen. Jaamme yhteiset luonnonmukaiset arvot, ja nautimme kukin luonnon elementeistä omalla uniikilla tavallamme. Odotamme innolla että pääsemme jakamaan ainutlaatuisen Marokkolaisen kulttuurielämyksen kanssasi.

La Vida Surf - Varaus


Katso tulevat retriittimme täältä, tai ota suoraan yhteyttä hello@lavidasurf.com ja autamme mielellämme!

La Vida Surf


La Vida Surf käsittää perinteisen Marokkolaisen Riadimme Taghazoutissa Anti-Atlas vuoristossa, sekä retriitti huvilamme Helsingin saaristossa. Vuokraamme Marokon Villaamme yksityiskäyttöön isommille ryhmille, ja toivotamme vieraat tervetulleeksi retriiteillemme tarjoten mahdollisuuden yöpymiseen jaetussa tai yksityisissä huoneissa.

CONTACT US


Feel free to get in touch with any questions,  we look forward to hearing from you! 


hello@lavidasurf.com

+212 622 816 423


© All Rights Reserved LaVidaSurf

Terms & Conditions | Privacy Disclaimer