Tarinamme

TARINAMME


Kirje ystävillemme


La Vida Surf on pieni Pohjoismaalainen & Marokkolainen yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan vieraillemme surffaus-, jooga- ja luontolomia Marokon Taghazoutissa. La Vida Surf perustettiin yhden tärkeän toimintaperiaatteen ympärille: haluamme antaa takaisin luonnolle jossa kuljemme ja jolta olemme saaneet kaiken. Luonnon suojelu ja säilyttäminen on nykyisen ihmiskunnan tärkeimpiä tehtäviä. Kaikki elämä voidaan jäljittää takaisin metsiemme ja meriemme olemassaoloon, ja on selvää että yhteiskuntamme hyväksikäyttää ehtyviä luonnonvarojamme kestämättömällä  tahdilla. Siitä syystä La Vida Surf, kuten monet muut yritykset ja yhteisöt aiemmin, haluaa tehdä osansa ja osallistua tärkeään tehtävään luonnon ja sen monimuotoisuuden suojelemiseksi ja säilyttämiseksi. Tarjoamme vieraillemme luonto- ja kulttuurielämyksiä Marokon vuoristossa ja merillä, sekä Suomen järvissä ja metsissä, yhdistääksemme ihmiset takaisin luontoon ja sen elementteihin. Osa tuotoistamme ohjataan myös La Vida Surf Perintovesisäätiön perustamiseen, jonka tehtävänä on suojella luonnon elementtiä, joka on kaiken elämän perusta planeetallamme.


Tahdomme elää luonnossa, luontoa varten.


"Muistan aina päivän, kun päätin omistaa loppuelämäni metsiä ja meriämme varten. Tuntui kuin tuuli olisi nostanut minut, kantaen minut yli aikojen jotka joskus tuntuivat ylitsepääsemättömiltä. Muistan miettineeni: tältä varmasti tuntuu uskoa johonkin"


La Vida Surf on väline ja alusta, johon kuka tahansa voi tulla osaksi antamaan takaisin luonnollemme.


Aleksi Koskelin

La Vida Surfin perustaja
LA VIDA SURF TIIMI

Tiimimme on rakennettu kunnioituksesta surffausta ja luontoa kohtaan. Arvot joita viljelemme ympärillemme juontavat juurensa perustajistamme, ja haluame levittää hyvää fiilistä, tietoa ja kunnioitusta ystävillemme ja vieraillemme. Koko La Vida Surf tiimi viettää aikaa luonnossa ja sen elementeissä päivittäin, kukin omalla tavallaan. Luonto muokkaa meitä yksilöina ja  yhteisönä.


CONTACT US


Feel free to get in touch with any questions,  we look forward to hearing from you! 


hello@lavidasurf.com

+212 622 816 423


© All Rights Reserved LaVidaSurf

Terms & Conditions | Privacy Disclaimer